• Μειωμένη τιμή
    1012295725
Λύστε τους γρίφους, σπάστε τους κώδικες και γίνετε μέλη της ομάδας!

Εξερευνήστε μαζί με τον Τάσι τους αιώνιους πάγους. Ο Τάσι παραβίασε τον βασικότερο κανόνα της φυλής του και γι’ αυτό εκδιώχθηκε από τον κόσμο των σπηλαίων. Ο μόνος τρόπος για να επιστρέψει εκεί είναι να ακολουθήσει το Μυστικό μονοπάτι των Τζάιν. Η διαδρομή αυτή όμως κρύβει αρκετούς κινδύνους! Θα βοηθήσετε τον Τάσι να τους ξεπεράσει; Ευτυχώς έχει στα χέρια του το ημερολόγιο που του άφησε ο παππούς του. Οι γρίφοι στο ημερολόγιο εξερεύνησης θα σας δείξουν τον δρόμο. Προσοχή όμως! Το γέτι έχει εντοπίσει τα ίχνη σας και είναι αποφασισμένο να σας φτάσει…

Γεια σας, εξερευνητές,
ονομάζομαι Τάσι και ανήκω στη φυλή των Τζάιν. Εδώ και πολλούς αιώνες ζούμε κρυμμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο. Τώρα όμως τα θαλάσσωσα και τα υπόλοιπα μέλη με εξόρισαν από το χωριό μας. Προσπαθώ να βρω τον δρόμο του γυρισμού, αλλά δεν τα καταφέρνω. Ο παππούς μου μου είπε ότι ένα μυστικό ημερολόγιο θα με βοηθήσει να επιστρέψω και πως στο ημερολόγιο αυτό θα με οδηγήσει ένα αγόρι με το όνομα Λίας. Έτσι, ακολούθησα τον Λίας και τους φίλους του, την Κούκι και τον Μότζο, σε όλη την πορεία τους ως τα Ιμαλάια, ώσπου φτάσαμε σε μια σπηλιά με τρεις σωλήνες. Εκεί μέσα υπήρχαν τρία βιβλιαράκια, το ένα από τα οποία ήταν για μένα. Το πήρα και έπειτα ο σωλήνας με ρούφηξε και άρχισα να πέφτω.
Βοηθήστε με να λύσω τους γρίφους στο βιβλίο!
Ξεδιπλώστε τη σελίδα για να διαβάσετε πώς ακριβώς λειτουργούν οι γρίφοι.

Ακούστε λοιπόν:
Αυτό δεν είναι συνηθισμένο βιβλίο, είναι μία περιπέτεια. Είστε έτοιμοι; Μισό λεπτό! Πάρτε πρώτα τον εξοπλισμό των καλών εξερευνητών: ψαλίδι και μολύβι – αυτά αρκούν για να ζήσετε την περιπέτεια.
Το Μυστικό μονοπάτι των Τζάιν βρίσκεται κολλημένο στο πίσω μέρος του βιβλίου. Όταν διαβάζετε το βιβλίο, να το έχετε πάντοτε εύκαιρο. Όταν δείτε το σύμβολο του μεγεθυντικού φακού , πάρτε το στα χέρια σας. Γυρίστε το στη σελίδα που αναγράφεται και λύστε τον αντίστοιχο γρίφο. Μόνο τότε μπορείτε να συνεχίσετε την ανάγνωση της ισ..

Χαρακτηριστικά

Συγγραφέας
Συλλογικό Έργο
Εκδότης
Μεταίχμιο
Δέσιμο
Μαλακό εξώφυλλο
Διαστάσεις
20x14
Σελίδες
160
Ηλικία
15+
Ημερομηνία Έκδοσης
2022-11-28
ISBN
9786180332063

3 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Product added to compare.