Φιλτράρισμα κατά

Προσφορά!

Ενεργά φίλτρα

Μάντεψε πώς νιώθω Επιτραπέζιο παιχνίδι...

Κανονική τιμή 19,90 € Τιμή 17,91 €
Availability: 1 In Stock
Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για να δείχνω πώς νιώθω…Στόχος του παιχνιδιού είναι να μάθουμε να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας και να μαντεύουμε σωστά τις εκφράσεις και τα συναισθήματα των άλλων. Το παιχνίδι παίζεται με τρεις παραλλαγές, οι οποίες περιγράφονται αναλυτικά στο φυλλάδιο.
Το κουτί περιλαμβάνει: 32 κάρτες συναισθημάτων, 4 χρωματιστά μαντίλια, 1 ξύλινο ζάρι, 4 καρτέλες αναφοράς, 1 καθρέφτη, 1 σημειωματάριο, μολύβι και φυλλάδιο με οδηγίες.
Το παιχνίδι αναπτύσσει:
Έκφραση Συναισθημάτων
Επικοινωνία
Αυτοπεποίθηση
Φαντασία
Δημιουργικότητα

ΓΡΙΦΟΠΑΙΧΝΙΔΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ (ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ)

Κανονική τιμή 9,90 € Τιμή 8,91 €
Availability: Out of stock
Έλα μαζί μας σε ένα ταξίδι στον συναρπαστικό κόσμο των γρίφων! Θα παίξουμε πρωτότυπα παιχνίδια λογικής, θα διασχίσουμε εντυπωσιακούς λαβυρίνθους, θα ακονίσουμε το μυαλό μας και θα εξασκήσουμε την παρατηρητικότητά μας.

ΓΡΙΦΟΠΑΙΧΝΙΔΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

Κανονική τιμή 9,90 € Τιμή 8,91 €
Availability: Out of stock
Έλα μαζί μας σε ένα ταξίδι στον συναρπαστικό κόσμο των γρίφων! Θα παίξουμε πρωτότυπα παιχνίδια, θα διασχίσουμε μαγικούς αριθμητικούς λαβυρίνθους, θα ακονίσουμε το μυαλό μας και θα εξασκήσουμε τις μαθηματικές μας δεξιότητες.

ΓΡΙΦΟΠΑΙΧΝΙΔΙΣΜΑΤΑ (ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ)

Κανονική τιμή 9,90 € Τιμή 8,91 €
Availability: Out of stock
Έλα μαζί μας σε ένα ταξίδι στον συναρπαστικό κόσμο των γρίφων! Θα λύσουμε προβλήματα λογικής, θα εξασκήσουμε τη μνήμη και την παρατηρητικότητά μας, θα αναπτύξουμε τις μαθηματικές μας δεξιότητες και θα ακονίσουμε το μυαλό μας.

Η Βαλίτσα των διακοπών - Παιχνίδι με Κάρτες

Κανονική τιμή 14,90 € Τιμή 13,41 €
Availability: Out of stock
Μια πρωτότυπη και πρακτική βαλίτσα που περιέχει διασκεδαστικά παιχνίδια για όλη την οικογένεια! Περιλαμβάνει: Βιβλίο με γρίφους Παιχνίδι με κάρτες 2 επιτραπέζια παιχνίδια 4 πιόνια και 1 ζάρι

Σκυλάκια και Γατάκια

Κανονική τιμή 6,60 € Τιμή 5,94 €
Availability: Out of stock
Γνώρισε μερικά από τα πιο χαριτωμένα ζωάκια του σπιτιού και του αγροκτήματος και έπειτα ταίριαξε τα έξι κομμάτια σε κάθε σελίδα για να φτιάξεις όμορφα παζλ!
Product added to compare.