• -15%
  • To προϊόν δεν βρίσκεται σε απόθεμα.
-615173888
search
  • -615173888

Η νυχτερίδα

020212391
16,61 € 14,12 € Έκπτωση 15%
με ΦΠΑ
Σύντομη Περιγραφή:

39 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ



Ο επιθεωρητής Χάρι Χόλε αποσπάται από τη Δίωξη Εγκλημάτων του Όσλο στο Σίδνεϊ για να παρακολουθήσει την έρευνα που διεξάγουν οι τοπικές αρχές για την εξιχνίαση ενός φόνου. Ο Χάρι μπορεί να προσφέρει τη βοήθειά του αλλά έχει ρητές οδηγίες να μην μπλέξει. Το θύμα είναι μια εικοσιτριάχρονη Νορβηγίδα που είναι διάσημη στην πατρίδα της. Φυσικά, ο Χάρι δεν μπορεί να μείνει απλός παρατηρητής και συνδέεται φιλικά με τον επιθεωρητή που είναι επικεφαλής της έρευνας καθώς και με έναν από τους μάρτυρες, με αποτέλεσμα να βρεθεί αναμεμειγμένος με την έρευνα. Οι τρεις αυτοί άνθρωποι θα ανακαλύψουν πως η δολοφονία της κοπέλας είναι μόνο ο τελευταίος κρίκος μιας αλυσίδας ανεξ
Ποσότητα
To προϊόν δεν βρίσκεται σε απόθεμα.

39 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ



Ο επιθεωρητής Χάρι Χόλε αποσπάται από τη Δίωξη Εγκλημάτων του Όσλο στο Σίδνεϊ για να παρακολουθήσει την έρευνα που διεξάγουν οι τοπικές αρχές για την εξιχνίαση ενός φόνου. Ο Χάρι μπορεί να προσφέρει τη βοήθειά του αλλά έχει ρητές οδηγίες να μην μπλέξει. Το θύμα είναι μια εικοσιτριάχρονη Νορβηγίδα που είναι διάσημη στην πατρίδα της. Φυσικά, ο Χάρι δεν μπορεί να μείνει απλός παρατηρητής και συνδέεται φιλικά με τον επιθεωρητή που είναι επικεφαλής της έρευνας καθώς και με έναν από τους μάρτυρες, με αποτέλεσμα να βρεθεί αναμεμειγμένος με την έρευνα. Οι τρεις αυτοί άνθρωποι θα ανακαλύψουν πως η δολοφονία της κοπέλας είναι μόνο ο τελευταίος κρίκος μιας αλυσίδας ανεξιχνίαστων φόνων. Έχουν λοιπόν να αντιμετωπίσουν έναν ψυχοπαθή που δρα σε όλη την Αυστραλία. Καθώς ο κλοιός αρχίζει να κλείνει γύρω από τον δράστη, ο Χάρι φοβάται ότι κανείς δεν είναι πια ασφαλής – ούτε καν αυτοί που ερευνούν την υπόθεση.



ΒΡΑΒΕΙΑ

Riverton Prize 1997: Καλύτερο Νορβηγικό Αστυνομικό Μυθιστόρημα της Χρονιάς

Glass Key (Glasnyckeln) 1998: Καλύτερο Σκανδιναβικό Αστυνομικό Μυθιστόρημα της Χρονιάς




ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Τουρίστας στην Αυστραλία, ο Χάρι Χόλε ανατέμνει την κοινωνική και πολιτιστική πραγματικότητα και ξεδιπλώνει το εκρηκτικό του ταμπεραμέντο.

Kirkus Reviews



Συναρπαστικό! Ένα εκπληκτικό άνοιγμα της σειράς.

Sunday Times



Μια καθηλωτική αστυνομική ιστορία με στοιχεία από τη μυθο..

Χαρακτηριστικά

Εκδότης
Μεταίχμιο
Συγγραφέας
JO NESBO
Διαστάσεις
14 Χ 20,5
Ημερομηνία Έκδοσης
27/1/2014
Τιμή
Προσφορά
Σελίδες
440

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

isbn
9789605663681