• Μειωμένη τιμή
  • Νέο
    -1885695746
Ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής ώστε να παραμείνετε υγιείς, να ζήσετε περισσότερο και να πετύχετε το ιδανικό βάρος.

4 τύποι αίματος
4 προγράμματα διατροφής
4 προγράμματα άσκησης
4 Πλάνα για μία υγιή ζωή
Αν υποψιάζεστε ότι δεν θα έπρεπε να τρώμε όλοι τα ίδια πράγματα και να ασκούμαστε με τον ίδιο τρόπο, τότε έχετε απόλυτο δίκιο!
Ο τύπος του αίματός σας αντανακλά την εσωτερική σας χημεία. Για την ακρίβεια, προσδιορίζει τον τρόπο που απορροφάτε τα θρεπτικά συστατικά.
Ποιες τροφές απορροφάτε σωστά και πώς το σώμα σας διαχειρίζεται το στρες διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο του αίματός σας.
Το Τρώτε σωστά σύμφωνα με τον τύπο του αίματός σας θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε ένα πλήρες πρόγραμμα υγείας, που θα αντιστοιχεί στον δικό σας τύπο αίματος.

Τι τύπο αίματος έχετε;
Οι απαντήσεις βρίσκονται εδώ!
Ο Dr D’Adamo προχωράει ένα βήμα παραπέρα από εκεί που οι περισσότεροι από εμάς σταματάμε. Έχει μία πραγματικά σφαιρική γνώση του αντικειμένου.
Mehmet Oz, M.D.
Ο Dr D’Adamo είναι ο πιο εκπληκτικός θεραπευτής που έχω γνωρίσει. Έχει τις πιο προηγμένες φυσικές μεθόδους θεραπείας, ενσωματώνοντας παράλληλα και παλιές τεχνικές με έναν πολύ εμπεριστατωμένο τρόπο. Οι γνώσεις του για τον τρόπο λειτουργίας του σώματος είναι πραγματικά εντυπωσιακές!
Tommy Hilfiger, σχεδιαστής μόδας
O εμψυχωτικός τρόπος γραφής, ο ενθουσιασμός για το αντικείμενό του και η προσωπική συμβουλή θα γοητεύσουν όσους ασχολούνται ενεργά με την υγεία τους και διερευνούν νέες προσεγγίσεις.
Publishers Weekly

Χαρακτηριστικά

Συγγραφέας
Peter D’ Adamo, Catherine Whitney
Εκδότης
Διόπτρα
Δέσιμο
Μαλακό εξώφυλλο
Διαστάσεις
14χ21
Σελίδες
592
Ημερομηνία Έκδοσης
2021-11-17
ISBN
9789606535772

3 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Product added to compare.