• -15%
  • To προϊόν δεν βρίσκεται σε απόθεμα.
404615366
search
  • 404615366

Το ξανθό κορίτσι της Σαντορίνης

020224512
13,30 € 11,31 € Έκπτωση 15%
με ΦΠΑ
Σύντομη Περιγραφή:
Το αφήγηµά µου αυτό το έγραψα ως απάντηση της αγάπης που δέχτηκα στα πενήντα χρόνια που τραγουδώ και σας το προσφέρω αντίδωρο. Με την ευχή όλα τα παιδιά του πολέµου, του κάθε πολέµου, να γευτούν την αγάπη και τη γιατρειά όπως εγώ.




Με τρυφερότητα, χιούµορ και κατασταλαγµένη σοφία, η αγαπηµένη Ελληνίδα τραγουδίστρια Μαρίζα Κωχ αφηγείται τα παιδικά της χρόνια στη Σαντορίνη ζωντανεύοντας µια ολόκληρη εποχή, τη δύσκολη µεταπολεµική περίοδο, αποτίνοντας φόρο τιµής στα βιώµατα που τη διαµόρφωσαν ως άνθρωπο, ως µουσικοπαιδαγωγό και ως ερµηνεύτρια. Η έκδοση συµπληρώνεται από φωτογραφικό υλικό και από δύο τραγούδια για τη Σαντορίνη: το παραδοσιακό Το άστρο της αυγής, σε ερµηνεία της Μαρίζας Κωχ, και το καινούργιο δικό της τραγούδι Απέναντι στο ηφαίστειο
Ποσότητα
To προϊόν δεν βρίσκεται σε απόθεμα.

Το αφήγηµά µου αυτό το έγραψα ως απάντηση της αγάπης που δέχτηκα στα πενήντα χρόνια που τραγουδώ και σας το προσφέρω αντίδωρο. Με την ευχή όλα τα παιδιά του πολέµου, του κάθε πολέµου, να γευτούν την αγάπη και τη γιατρειά όπως εγώ.




Με τρυφερότητα, χιούµορ και κατασταλαγµένη σοφία, η αγαπηµένη Ελληνίδα τραγουδίστρια Μαρίζα Κωχ αφηγείται τα παιδικά της χρόνια στη Σαντορίνη ζωντανεύοντας µια ολόκληρη εποχή, τη δύσκολη µεταπολεµική περίοδο, αποτίνοντας φόρο τιµής στα βιώµατα που τη διαµόρφωσαν ως άνθρωπο, ως µουσικοπαιδαγωγό και ως ερµηνεύτρια. Η έκδοση συµπληρώνεται από φωτογραφικό υλικό και από δύο τραγούδια για τη Σαντορίνη: το παραδοσιακό Το άστρο της αυγής, σε ερµηνεία της Μαρίζας Κωχ, και το καινούργιο δικό της τραγούδι Απέναντι στο ηφαίστειο.



Διαβάστε ΕΔΩ το κείμενο της συνθέτριας Νένας Βενετσάνου που εκφώνησε στην πρώτη παρουσίαση του βιβλίου (15/6/2018), στο Polis Art Cafe.

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη την παρουσίαση του βιβλίου που πραγματοποιήθηκε στο Polis Art Cafe, στις 15 Ιουνίου 2018. Το βίντεο είναι του δημοσιογράφου-φωτογράφου, μέλους της F.I.J.E.T. Γιώργου Παπαθανασόπουλου (site: kikladika-apotipomata.emyspot.com).



Διαβάστε ΕΔΩ το κείμενο του φιλόλογου-συγγραφέα Λαοκράτη Βάσση το οποίο εκφωνήθηκε στην κεντρική παρουσίαση του βιβλίου, στις 15 Ιουνίου 2018, στο Polis Art Cafe.



Διαβάστε ΕΔΩ το κείμενο του δημοσιογράφου Μανώλη Μηλιαράκη που εκφώνησε στην παρουσίαση του βιβλίου η οποία πραγματοποιήθηκε στο Μερόπειο Ίδρυμα, στις 26 Ι..

Χαρακτηριστικά

Εκδότης
Μεταίχμιο
Συγγραφέας
ΜΑΡΙΖΑ ΚΩΧ
Διαστάσεις
14 Χ 20,5
Ημερομηνία Έκδοσης
31/5/2018
Τιμή
Προσφορά
Σελίδες
208

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

isbn
9786180315868