• -10%
  • To προϊόν δεν βρίσκεται σε απόθεμα.
556308311
search
  • 556308311

Σημειωματάριο Ελλάδα , Zάκυνθος (μεγάλο σχήμα)

OEM
17134
15,00 € 13,50 € Έκπτωση 10%
με ΦΠΑ
Σύντομη Περιγραφή:
ΕΛΛΑΔΑ
Ελλάδα, η χώρα όπου η δημιουργία και το φως συνδυάζονται με τόπους μαγευτικούς. Η χώρα που αιφνιδιάζει με τη φυσική ομορφιά της, τη σοφία και το μέτρο της θάλασσας που την περιβάλλει, παραδομένη στις αλήθειες της, στολισμένη με το μόχθο των ανθρώπων της. Εδώ οι τόποι εμφανίζονται πρωτόγνωροι, μαγευτικοί και σαγηνευτικοί: το γαλάζιο του Αιγαίου, οι μοναδικές παραλίες των νησιών, τα κατάλευκα χωριά, οι σταχτοπράσινοι ελαιώνες, αλλά και τα τοπία της ενδοχώρας που κόβουν την ανάσα. Σαν μέσα από ένα παιχνίδι, έναν διάλογο μεταξύ των εικόνων, τα τοπία ανοίγονται, μεταβάλλονται σε πίνακες και δημιουργούν την αφήγηση της εικόνας που φτάνει στα όρια άλλοτε της αφηρημένης τέχνης και άλλοτε της σύγχρονης μαρτυρίας. Στήνεται έτσι ο "αιώνιος χορός της Ελλάδας", με τοπία γαλήνια ή αυστηρά, με
Ποσότητα
To προϊόν δεν βρίσκεται σε απόθεμα.

ΕΛΛΑΔΑ
Ελλάδα, η χώρα όπου η δημιουργία και το φως συνδυάζονται με τόπους μαγευτικούς. Η χώρα που αιφνιδιάζει με τη φυσική ομορφιά της, τη σοφία και το μέτρο της θάλασσας που την περιβάλλει, παραδομένη στις αλήθειες της, στολισμένη με το μόχθο των ανθρώπων της. Εδώ οι τόποι εμφανίζονται πρωτόγνωροι, μαγευτικοί και σαγηνευτικοί: το γαλάζιο του Αιγαίου, οι μοναδικές παραλίες των νησιών, τα κατάλευκα χωριά, οι σταχτοπράσινοι ελαιώνες, αλλά και τα τοπία της ενδοχώρας που κόβουν την ανάσα. Σαν μέσα από ένα παιχνίδι, έναν διάλογο μεταξύ των εικόνων, τα τοπία ανοίγονται, μεταβάλλονται σε πίνακες και δημιουργούν την αφήγηση της εικόνας που φτάνει στα όρια άλλοτε της αφηρημένης τέχνης και άλλοτε της σύγχρονης μαρτυρίας. Στήνεται έτσι ο "αιώνιος χορός της Ελλάδας", με τοπία γαλήνια ή αυστηρά, μεγαλειώδη ή ειρηνικά, βουκολικά ή θαλασσινά, με τοπία θεϊκά σε τόπους θεϊκούς... (Από την έκδοση)

GREECE
Greece is the country where creation and light combine with magical places, the country that surprises us with its natural beauty, its wisdom and the sea surrounding it, surrendered in its truth, adorned with its people's toil. The land is revealed to us in an unprecedented manner, captivating and fascinating: the blue of the Aegean sea, the unique beaches on the islands, the stark-white villages, the grey-green olive groves, and also the breathtaking landscape of the mainland. As if through a game, or a dialogue between images, the landscapes open up, changing into paintings and creating a narration of the image that touches abstract art at times and contemporary testimony at others. It becomes the "everlasting chorus of Greece" with serene or austere landscapes, impressive or peaceful, pastoral or seafaring; divine landscapes in divine lands... (From the publisher)

Χαρακτηριστικά

Εκδότης
ΜΙΛΗΤΟΣ
Διαστάσεις
22x14
Ημερομηνία Έκδοσης
2014
Σελίδες
88

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

isbn
9789604645749