• -10%
  • To προϊόν δεν βρίσκεται σε απόθεμα.
-1145147298
search
  • -1145147298

Εγώ και η αδερφή μου

020218750
5,50 € 4,95 € Έκπτωση 10%
με ΦΠΑ
Σύντομη Περιγραφή:
ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΥΚΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ 2015 στην κατηγορία του Βιβλίου Βραχείας Φόρμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ 2015 στην κατηγορία του Εικονογραφημένου Βιβλίου για παιδιά



Ένα βιβλίο που μας κερδίζει με τη ζωντανή εκφραστική διπλή του αφήγηση, με την οικονομία λόγου, με τα λιτά του μέσα, με τις καίριες και εντυπωσιακά αποφασιστικές κινήσεις του. Είναι μια ιστορία γνωστή: δυο αδερφές, όπου η μεγάλη ζηλεύει τη μικρή. Αλλά η συγγραφέας πρωτοτυπεί: δένει διαδοχικά τη ζήλεια της μεγάλης με... τον θαυμασμό της μικρής! Η οποία όλες τις μικρές κακίες της αδερφής της τις εισπράττει σαν να είναι τρανές αποδείξεις αγάπης. Το βιβλίο δεν είναι απλή λίστα στιγμών, έχει εξέλιξη και κορύφωση-λύση σ’ αυτή την έντονη και τεταμένη σχέση διαρ
Ποσότητα
To προϊόν δεν βρίσκεται σε απόθεμα.

ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΥΚΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ 2015 στην κατηγορία του Βιβλίου Βραχείας Φόρμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ 2015 στην κατηγορία του Εικονογραφημένου Βιβλίου για παιδιά



Ένα βιβλίο που μας κερδίζει με τη ζωντανή εκφραστική διπλή του αφήγηση, με την οικονομία λόγου, με τα λιτά του μέσα, με τις καίριες και εντυπωσιακά αποφασιστικές κινήσεις του. Είναι μια ιστορία γνωστή: δυο αδερφές, όπου η μεγάλη ζηλεύει τη μικρή. Αλλά η συγγραφέας πρωτοτυπεί: δένει διαδοχικά τη ζήλεια της μεγάλης με... τον θαυμασμό της μικρής! Η οποία όλες τις μικρές κακίες της αδερφής της τις εισπράττει σαν να είναι τρανές αποδείξεις αγάπης. Το βιβλίο δεν είναι απλή λίστα στιγμών, έχει εξέλιξη και κορύφωση-λύση σ’ αυτή την έντονη και τεταμένη σχέση διαρκείας, που οι περισσότεροι (μικροί και μεγάλοι) την ξέρουμε από πρώτο χέρι.



Το βιβλίο εντάσσεται στη σειρά Διαβάζω ιστορίες 7+, η οποία περιλαμβάνει ιστορίες μέχρι 2.500 λέξεις που τροφοδοτούν τη φαντασία του παιδιού και καλλιεργούν τη γλωσσική ικανότητά του.



Δείτε ΕΔΩ το βίντεο της θεατρικής παράστασης που ανέβασαν οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Πύργου Ηλείας στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου.

Η παράσταση βασίστηκε στο παραμύθι της Λίνας Σωτηροπούλου Εγώ και η αδερφή μου.

Χαρακτηριστικά

Εκδότης
Μεταίχμιο
Συγγραφέας
ΛΙΝΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
Διαστάσεις
14 Χ 20,5
Ημερομηνία Έκδοσης
7/4/2014
Σελίδες
56
Ηλικία
Για παιδιά από 7 ετών

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

isbn
9789605665210