• -10%
  • To προϊόν δεν βρίσκεται σε απόθεμα.
597176289
search
  • 597176289

Βεβήλωση

020210208
9,90 € 8,91 € Έκπτωση 10%
με ΦΠΑ
Σύντομη Περιγραφή:

Το σπίτι της Κίμι είναι οι δρόμοι της Κοπεγχάγης. Για να ζήσει πρέπει να κλέψει. Έχει μάθει να αποφεύγει την αστυνομία και ποτέ δε μένει στο ίδιο μέρος για πολύ καιρό. Όμως τώρα κάποιοι προσπαθούν να τη βρουν.
Και δε θα σταματήσουν μέχρι εκείνη να πάψει να αναπνέει. Ο επιθεωρητής του τμήματος ανεξιχνίαστων υποθέσεων Καρλ Μερκ έλαβε ένα φάκελο σχετικά με το άγριο έγκλημα δύο αδελφών είκοσι χρόνια πριν. Μια παρέα κολεγιόπαιδων θεωρούνταν οι βασικοί ύποπτοι, μέχρι που ένας από αυτούς παραδέχτηκε την ενοχή του. Γιατί λοιπόν βρέθηκε στο γραφείο του ο φάκελος μιας υπόθεσης που είχε διαλευκανθεί; Ποιος τον έβαλε εκεί; Ποιος πίστευε ότι η υπόθεση δεν έχει κλείσει; Ένας αστυνομικός ντετέκτιβ θέλει να μιλήσει στην Κίμι και κάποιος άλλος κάνει ερωτήσεις γι' αυτή. Γν

Ποσότητα
To προϊόν δεν βρίσκεται σε απόθεμα.


Το σπίτι της Κίμι είναι οι δρόμοι της Κοπεγχάγης. Για να ζήσει πρέπει να κλέψει. Έχει μάθει να αποφεύγει την αστυνομία και ποτέ δε μένει στο ίδιο μέρος για πολύ καιρό. Όμως τώρα κάποιοι προσπαθούν να τη βρουν.
Και δε θα σταματήσουν μέχρι εκείνη να πάψει να αναπνέει. Ο επιθεωρητής του τμήματος ανεξιχνίαστων υποθέσεων Καρλ Μερκ έλαβε ένα φάκελο σχετικά με το άγριο έγκλημα δύο αδελφών είκοσι χρόνια πριν. Μια παρέα κολεγιόπαιδων θεωρούνταν οι βασικοί ύποπτοι, μέχρι που ένας από αυτούς παραδέχτηκε την ενοχή του. Γιατί λοιπόν βρέθηκε στο γραφείο του ο φάκελος μιας υπόθεσης που είχε διαλευκανθεί; Ποιος τον έβαλε εκεί; Ποιος πίστευε ότι η υπόθεση δεν έχει κλείσει; Ένας αστυνομικός ντετέκτιβ θέλει να μιλήσει στην Κίμι και κάποιος άλλος κάνει ερωτήσεις γι' αυτή. Γνωρίζουν ότι κατέχει μυστικά που θέλουν να παραμείνουν βαθιά θαμμένα. Αλλά η Κίμι έχει ένα δικό της. Είναι το μεγαλύτερο μυστικό απ' όλα. Και ανυπομονεί να το μοιραστεί μαζί τους... Ένα εξαιρετικά περίτεχνο και απίστευτα συναρπαστικό θρίλερ που κόβει την ανάσα έως την τελευταία του σελίδα.


Ο επιθεωρητής Καρλ Μερκ έρχεται αντιμέτωπος με μία ακόμα σκοτεινή υπόθεση από το παρελθόν. Παρά τις πολιτικές πιέσεις αλλά και τις αντιδράσεις των ανωτέρων του, συνεχίζει τις έρευνες και εντοπίζει στοιχεία που συνθέτουν ένα ύποπτο σκηνικό: πειστήρια που αγνοήθηκαν, εξωτερικές παρεμβάσεις αλλά και μια καθυστερημένη ομολογία του θεωρούμενου ως δράστη. Πρόσωπο-κλειδί στις έρευνές του αναδεικνύεται ένα μέλος της ομάδας των αρχικώς υπόπτων, η Κίμι Λάσεν, η οποία έχει εν τω μεταξύ εξαφανιστεί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συλλέγει, η Κίμι ζει ρακένδυτη στους δρόμους της Κοπεγχάγης, όμως οι προσπάθειες εντοπισμού της αποβαίνουν άκαρπες. Ακολουθώντας μια ιδιότυπη πορεία για την ανεύρεσή της από τους γκρίζους δρόμους της Κοπεγχάγης στα απέραντα δάση της δανικής επαρχίας, ο Μερκ θα γίνει για μία ακόμα φορά ιχνηλάτης καταχθόνιων, φοβερών μυστικών του παρελθόντος.


Χαρακτηριστικά

Εκδότης
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Συγγραφέας
Γιούσι Άντλερ-Όλσεν
Διαστάσεις
14x20,5
Σελίδες
464

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

isbn
9789601425771