Η αποστολή του πακέτου σας

Τα πακέτα αποστέλλονται εντός 2 ημερών από την παραλαβή της πληρωμής.

Για τα πακέτα εκτός Ζακύνθου, αποστέλλονται με την εταιρία ταχυμεταφορών SPEEDEX με παρακολούθηση και παράδοση κατευθείαν στο σπίτι ή το γραφείο σας. Σας παρέχουμε έναν σύνδεσμο για την παρακολούθηση του πακέτου σας στο διαδίκτυο.

Τα έξοδα αποστολής (MONO για παραγγελίες κάτω των 35€) περιλαμβάνουν έξοδα χειρισμού και συσκευασίας.

Σας συμβουλεύουμε να ομαδοποιήσετε τα προϊόντα που επιθυμείτε σε μία παραγγελία. Το τμήμα παραγγελιών δεν μπορεί να ομαδοποιήσει δύο παραγγελίες που υποβάλλονται ξεχωριστά και θα ισχύουν χρεώσεις αποστολής για καθεμία από αυτές.

Το πακέτο σας θα αποσταλεί με δική σας ευθύνη, αλλά δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή για την προστασία των εύθραυστων αντικειμένων παίρνοντας όλα τα κατάλληλα μέτρα για να φτάσει το πακέτο στα χέρια σας.

Αλλαγή – Ακύρωση – Επιστροφή

Για να αλλάξετε, να τροποποιήσετε ή να ακυρώσετε την παραγγελία σας, πρέπει να ακολουθήσετε ένα από τους παρακάτω τρόπους:

·      Μέσω μηνύματος στο Πλαίσιο Facebook messenger (ώρες καταστημάτων)
·      Τηλεφωνικά στο +30  26950 41447 (ώρες καταστημάτων)
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε αγοράσει, έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε με 2 τρόπους εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που το παραλάβατε. Απαραίτητη προϋπόθεση το προϊόν να βρίσκεται στην κλειστή εμπορική του συσκευασία και να συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς.
·      Παραδίδοντας το/τα στην αρχική κατάσταση και συσκευασία σε οποιοδήποτε κατάστημα μας προσκομίζοντας την απόδειξη αγοράς.
·      Αποστέλλοντας το/τα με δικά σας έξοδα, στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία, σε ένα από τα καταστήματα μας με την απόδειξη αγοράς