Καλωσήρθατε στο plessasbook.gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου, της Ελληνικής Εταιρείας «ΠΛΕΣΣΑΣ ΑΛΟΪΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.» με διακριτικό τίτλο «PLESSAS BOOK», που εδρεύει στη Ζάκυνθο, στην Ελλάδα.

ΑΦΜ: 802343215
Δ.Ο.Υ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ
ΕΔΡΑ: Αλεξάνδρου Ρώμα 47
Αρ. ΓΕΜΗ:  174682224000

Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της. Η περιήγηση και χρήση της ιστοσελίδας https://www.plessasbook.gr συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή τους.


ΟΡΟΙ

Η ΠΛΕΣΣΑΣ ΑΛΟΪΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Επίσης αναλαμβάνει την ευθύνη να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις και αλλαγές, μέσα από την ιστοσελίδα της. Διευκρινίζεται ότι η τροποποίηση/αλλαγή όρων δεν επηρεάζει παραγγελίες που έχουν ήδη κάνει χρήστες της.


ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΠΛΕΣΣΑΣ ΑΛΟΪΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της https://www.plessasbook.gr, τόσο όσον αφορά στα ουσιώδη χαρακτηριστικά που παρουσιάζονται σε κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και στην ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν στις παρεχόμενες, από το ηλεκτρονικό κατάστημα της υπηρεσίες, με την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή είναι αποτέλεσμα τεχνικών προβλημάτων.


ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η ΠΛΕΣΣΑΣ ΑΛΟΪΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. ουδεμία εγγύηση μπορεί να παρέχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητάς τους. Η ΠΛΕΣΣΑΣ ΑΛΟΪΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. ευθύνεται μόνο για αμέλεια, σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης παραγγελθέντων προϊόντων καθώς και για πληροφορίες που η ίδια δίνει. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΠΛΕΣΣΑΣ ΑΛΟΪΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που μπορεί παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό μας τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης η ΠΛΕΣΣΑΣ ΑΛΟΪΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. ουδεμία ευθύνη φέρει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.


ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Η ιστοσελίδα https://www.plessasbook.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος του ηλεκτρονικού καταστήματος της ΠΛΕΣΣΑΣ ΑΛΟΪΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την ΠΛΕΣΣΑΣ ΑΛΟΪΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της ΠΛΕΣΣΑΣ ΑΛΟΪΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. ή/και του https://www.plessasbook.gr ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στην ιστοσελίδα https://www.plessasbook.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.


ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΗ

Οι χρήστες της ιστοσελίδας https://www.plessasbook.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτή και το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΠΛΕΣΣΑΣ ΑΛΟΪΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιοιδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.


ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Η ΠΛΕΣΣΑΣ ΑΛΟΪΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.  αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες.


ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια.

Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) και τη διεύθυνση ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας (e-mail) όσο συχνά επιθυμείτε. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΠΛΕΣΣΑΣ ΑΛΟΪΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.  δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.


ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ

Εάν δεν υπάρξει καμία δραστηριότητα για 20 λεπτά γίνεται αυτόματη αποσύνδεση από το χώρο μελών του ηλεκτρονικού καταστήματος της ΠΛΕΣΣΑΣ ΑΛΟΪΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.


ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Η τήρηση του απορρήτου είναι αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του ηλεκτρονικού εμπορίου. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή /μέλος στη ΠΛΕΣΣΑΣ ΑΛΟΪΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. είναι εμπιστευτικές και η ΠΛΕΣΣΑΣ ΑΛΟΪΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:

Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.

Η ΠΛΕΣΣΑΣ ΑΛΟΪΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

Στην περίπτωση που η ΠΛΕΣΣΑΣ ΑΛΟΪΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου.

Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.


ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Κατά την επίσκεψή σας στη σελίδα της ΠΛΕΣΣΑΣ ΑΛΟΪΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία (όνομα, επώνυμο, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε τις παραγγελίες σας. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου https://ww.plessasbook.gr, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους επικοινωνιακούς και αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

α) Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (Αντικαταβολή): Πληρώστε με μετρητά, τον υπάλληλο της εταιρείας μας ή την συνεργαζόμενη μεταφορική εταρεία, με την παράδοση της παραγγελίας, στο χώρο σας. Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις από 01.01.2014 (με φορολογικό νόμο 4172/2013) τα παραστατικά αξίας 500 ευρώ και άνω που εκδίδονται προς ιδιώτες (Αποδείξεις Λιανικής Πώλησης) όπως και πελάτες χονδρικής (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται με τους παρακάτω τρόπους: • Κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της ΠΛΕΣΣΑΣ ΑΛΟΪΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. • Χρέωση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας σε φυσικό κατάστημα της ΠΛΕΣΣΑΣ ΑΛΟΪΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. • Χρέωση μετρητοίς μέσω παραλαβής από το φυσικό κατάστημα β) Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας από το κατάστημα της ΠΛΕΣΣΑΣ ΑΛΟΪΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. Στο τελικό στάδιο "Ολοκλήρωση της παραγγελίας" επιλέξτε στη Μέθοδο Αποστολής: “Παραλαβή από το κατάστημα”. Η παραγγελία σας θα παραμείνει στο κατάστημα που επιλέξατε για 2 ημέρες μετά την περισυλλογή των εμπορευμάτων της σε αυτό και την ενημέρωση σας με αντίστοιχο e-mail. Η εξόφληση της παραγγελίας σας θα γίνει στο ταμείο του καταστήματος κατά την παραλαβή της εαν επιλέξετε “Πληρωμή όταν παραλάβετε” στο βήμα Τρόπου Πληρωμής. γ) Πληρωμή με Χρεωστική / Πιστωτική κάρτα: Προεξοφλήστε την παραγγελία σας με την ασφαλή πλατφόρμα της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, εύκολα και γρήγορα. Μετά από έλεγχο της πληρωμής σας, αποστέλλουμε την παραγγελία σας. δ) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Προεξοφλήστε την παραγγελία σας στον ακόλουθο λογαριασμό: Πειραιώς : GR2301713790006379166788979. Παρακαλούμε όπως προσθέσετε σαν σχόλιο στην κατάθεσή σας τον αριθμό της παραγγελίας σας για να μπορούμε να ταυτοποιήσουμε την κατάθεση.


ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

Η αποστολή των εμπορευμάτων μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους: α) Με συνεργαζόμενη εταιρεία courier (με χρέωση). β) Με όχημα της εταιρείας μας για εντός νησιού παραγγελίες (δωρεάν). ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε αυτές τις περιπτώσεις αναλαμβάνετε εσείς την ευθύνη για την ασφάλεια των προϊόντων και η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά μπορεί να συμβεί κατά την μεταφορά. Ο χρόνος παράδοσης από την στιγμή που θα ολοκληρωθεί η παραγγελία σας (και αν δεν πρόκειται για προπαραγγελία) είναι 1 με 2 εργάσιμες ημέρες. Σας ενημερώνουμε ότι ο χρόνος παράδοσης μετράει πάντα από την ημέρα εξόφλησης της παραγγελίας σας.


ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η παραγγελιά σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους: α) Το προϊόν έχει προπαραγγελθεί και αναμένουμε την παράδοσή του. γ) Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας. δ) Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή π.χ. τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους: α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της ΠΛΕΣΣΑΣ ΑΛΟΪΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. σας παραδόθηκαν άλλα προϊόντα ή ουσιωδώς διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε. β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε ελάττωμα στο προϊόν ή λείπει συμφωνημένη ιδιότητα του και υπό την προϋπόθεση ότι (i) δεν προβλέπεται διαφορετικά από την εγγύηση του παραγωγού, ή του εισαγωγέα και το προϊόν βρίσκεται εντός εγγύησης, οπότε και ισχύουν οι όροι εγγύησης ή (ii) αν δεν υπάρχει εγγύηση κατά το (i) δεν έχει επέλθει η νόμιμη παραγραφή των δικαιωμάτων του αγοραστή ή (iii) αν δεν υπάρχει εγγύηση κατά το (i) και το ελάττωμα ή η ιδιότητα που λείπει δεν είναι σημαντικά. Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αλλαγή τους με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι του ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλλει ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε, μέσα σε δεκατέσσερις (14) ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος. Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την καταβολή του τιμήματος που μας καταβάλατε: α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε ελάττωμα στο προϊόν ή λείπει συμφωνημένη ιδιότητά του και υπό την προϋπόθεση ότι (i) δεν προβλέπεται διαφορετικά από την εγγύηση του παραγωγού, ή του εισαγωγέα και το προϊόν βρίσκεται εντός εγγύησης, οπότε και ισχύουν οι όροι εγγύησης ή (ii) αν δεν υπάρχει εγγύηση κατά το (i) δεν έχει επέλθει η νόμιμη παραγραφή των δικαιωμάτων του αγοραστή ή (iii) αν δεν υπάρχει εγγύηση κατά το (i) και το ελάττωμα ή η ιδιότητα που λείπει δεν είναι σημαντικά και β) εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παράδοση του προϊόντος Η ΠΛΕΣΣΑΣ ΑΛΟΪΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. ευθύνεται για αποζημίωση σε περίπτωση έλλειψης συμφωνημένης ιδιότητας ή ύπαρξης ελαττώματος μόνο αν αυτό έχει προκληθεί από υπαιτιότητάς της, οπότε και δεν ευθύνεται για ελαφρά αμέλεια. Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση-επισκευή να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη Απόδειξη Λιανικής ή Τιμολόγιο Πώλησης. Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις τα προς αντικατάσταση ή επισκευή προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν. Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΠΛΕΣΣΑΣ ΑΛΟΪΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις: 1. επικοινωνήσετε την ίδια ή την επομένη εργάσιμη ημέρα με το ηλεκτρονικό Κατάστημα της ΠΛΕΣΣΑΣ ΑΛΟΪΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. στο 2695041447 (επέκταση 3) ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας του δικτυακού τόπου μας. 2. σε περίπτωση αλλαγής του προϊόντος εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών με άλλο ή άλλα μέχρι του ύψους του τιμήματος ή με πρόσθετο τίμημα ή υπαναχώρησης εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ.10 του ν.2251/1994, το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί. 3. το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής, Τιμολόγιο Πώλησης κ.ο.κ).


ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις: α) Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να κάνετε πίσω “back” στην ιστοσελίδα από τον “internet browser” (πλοηγό) που χρησιμοποιείται και να αφαιρέσετε τα προϊόντα από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί “Χ” δεξιά της περιγραφής του προϊόντος. β) Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική σας παραγγελία, αλλά δεν σας έχει αποσταλεί ακόμα, μπορείτε να καλέσετε στο 2695041447 (επέκταση 3) και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας. γ) Μετά την παραλαβή της παραγγελίας, καλέστε μας στο 2695041447 (επέκταση 3) ή επικοινωνήστε μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου μας, εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει ήδη τιμολογηθεί και επιθυμείτε την ακύρωση της τότε επικοινωνήστε με τον Διαχειριστή του ηλεκτρονικού καταστήματος στο 2695041447 (επέκταση 3) και εκείνος θα σας πει τι πρέπει να κάνετε.