• -15%
  • To προϊόν δεν βρίσκεται σε απόθεμα.
-413255906
search
  • -413255906

Νέα σκοτεινή εποχή - Η τεχνολογία και το τέλος του μέλλοντος

24546
17,61 € 14,97 € Έκπτωση 15%
με ΦΠΑ
Σύντομη Περιγραφή:
Το βιβλίο συμπεριλαμβάνεται στη βάση συγγραμμάτων Εύδοξος (κωδικός βιβλίου: 94688933). Μπορείτε να διαβάσετε ένα απόσπασμα, τα περιεχόμενα και το οπισθόφυλλο εδώ.

Μια πραγματεία για το σύγχρονο τεχνολογικό μας αδιέξοδο γραμμένη με ευρυμάθεια, ματιά διεπιστημονική, κριτική, διεισδυτική και ελεύθερη, αναφορές που εκτείνονται από την τέχνη και τη μαζική κουλτούρα ως την ιστορία της τεχνολογίας, τη φιλοσοφία και την πολιτική οικονομία. Οι κίνδυνοι που επισημαίνει δεν είναι αποκυήματα της φαντασίας του συγγραφέα, αλλά πραγματικότητα την οποία ίσως δεν έχουμε ακόμα χωνέψει καλά, χαμένοι σε μια θάλασσα πληροφοριών, όλο και πιο διχασμένοι από το φονταμενταλισμό, τις απλουστευτικές αφηγήσεις, τις θεωρίες συνωμοσίας, και την πολιτική της «μετα-αλήθειας». Ένα βιβλίο που αποκαλύπτει ότι παρά
Ποσότητα
To προϊόν δεν βρίσκεται σε απόθεμα.

Το βιβλίο συμπεριλαμβάνεται στη βάση συγγραμμάτων Εύδοξος (κωδικός βιβλίου: 94688933). Μπορείτε να διαβάσετε ένα απόσπασμα, τα περιεχόμενα και το οπισθόφυλλο εδώ.

Μια πραγματεία για το σύγχρονο τεχνολογικό μας αδιέξοδο γραμμένη με ευρυμάθεια, ματιά διεπιστημονική, κριτική, διεισδυτική και ελεύθερη, αναφορές που εκτείνονται από την τέχνη και τη μαζική κουλτούρα ως την ιστορία της τεχνολογίας, τη φιλοσοφία και την πολιτική οικονομία. Οι κίνδυνοι που επισημαίνει δεν είναι αποκυήματα της φαντασίας του συγγραφέα, αλλά πραγματικότητα την οποία ίσως δεν έχουμε ακόμα χωνέψει καλά, χαμένοι σε μια θάλασσα πληροφοριών, όλο και πιο διχασμένοι από το φονταμενταλισμό, τις απλουστευτικές αφηγήσεις, τις θεωρίες συνωμοσίας, και την πολιτική της «μετα-αλήθειας». Ένα βιβλίο που αποκαλύπτει ότι παρά τη φαινομενική προσβασιμότητα της πληροφορίας, ζούμε σε έναν νέο Μεσαίωνα.

Χαρακτηριστικά

Εκδότης
Μεταίχμιο
Συγγραφέας
James Bridle
Διαστάσεις
15x23
Ημερομηνία Έκδοσης
2020
Δέσιμο
Μαλακό εξώφυλλο
Τιμή
Προσφορά
Σελίδες
328

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

isbn
9786180320541