• Μειωμένη τιμή
    773335384
    1291266520
    -630598815
φήστε το όνειρο των παιδιών σας να ζωντανέψει μέσω ενός υβριδικού ρολογιού 2G. Επικοινωνήστε με τα παιδιά σας οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε μέσω smartphone iOS ή Android. Είναι ένας συνδυασμός λειτουργικότητας και ευκολίας για γονείς που θέλουν να προσθέσουν ασφάλεια στο παιδί τους. Είναι ένα εξαιρετικό φορητό τηλέφωνο ρολογιού για παιδιά.Εμπιστευτείτε άφοβα την επικοινωνία με το παιδί σας σε ένα επώνυμο προϊόν από τους ειδικούς..OAXIS και την σειρά προϊόντων για παιδιά -myfirst- για να έχετε σίγουρο αποτέλεσμα!!

εγγύηση 2 ετών

Απόλυτο φορητό τηλέφωνο GSM για παιδιά
Το myFirst Fone D2 είναι ένα υβρίδιο μεταξύ ενός smartphone και ενός ρολογιού χειρός. Είναι ένας συνδυασμός λειτουργικότητας και ευκολίας για γονείς που θέλουν να προσθέσουν ασφάλεια στο παιδί τους.

Φωνητική κλήση 2G
Συνδεθείτε με τα παιδιά σας οποτεδήποτε, οπουδήποτε. Το D2 είναι πλήρως συμβατό με δεδομένα 2G και φωνητικές κλήσεις. Λάβετε και πραγματοποιήστε κλήσεις άμεσα με το πάτημα ενός κουμπιού. Το D2 λειτουργεί ακριβώς όπως ένα κανονικό smartphone, με πρόσθετη ασφάλεια.

Επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο
Λάβετε ζωντανές ενημερώσεις από τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους. Χρησιμοποιώντας δίκτυα 2G, τόσο το D2 όσο και το smartphone μπορούν να συνομιλούν σε πραγματικό χρόνο μέσω φωνητικής κλήσης όπως ένα κανονικό τηλέφωνο.

Χαρακτηριστικά

Εταιρεία
myFirst
Εγγύηση
2 χρόνια
Κωδικός Κατασκευαστή
KW1303SA-RD01
Barcode (EAN13)
8885008560884

3 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Product added to compare.