• -25%
-1600319501
search
  • -1600319501

Heal

27587
15,74 € 11,81 € Έκπτωση 25%
με ΦΠΑ
Σύντομη Περιγραφή:
Ενεργοποιήστε την ενσυνειδητότητα, φωτίστε την αλήθεια, αντικριστέ την πραγματική πηγή των χρόνιων ασθενειών σας. Ανακαλύψτε τι είναι πραγματικά δυνατό για τη θεραπεία τους.
Βασισμένο στο ομώνυμο επιτυχημένο ντοκιμαντέρ, το HEAL μας οδηγεί σε ένα μοναδικό ταξίδι μέσω του οποίου μαθαίνουμε πώς οι σκέψεις, οι πεποιθήσεις και τα συναισθήματά μας έχουν άμεσο και βαθύ αντίκτυπο στην υγεία μας αλλά και στη δυνατότητά μας να θεραπευτούμε. Συνδυάζοντας επιστημονικές έρευνες αιχμής, τη σοφία πανάρχαιων ιατρικών πρακτικών και μαρτυρίες από ειδικούς όπως οι Μαριάν Γουίλιαμσον, Μπρους Λίπτον, Ντιπάκ Τσόπρα, Τζο Ντισπένζα, Μπέρνι Σίγκελ, Ανίτα Μουρτζάνι, θα ανακαλύψετε ότι έχετε πολύ μεγαλύτερο έλεγχο στην υγεία και στη ζωή σας από ό,τι έχετε μάθει να πιστεύετε. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο
Ποσότητα
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Ενεργοποιήστε την ενσυνειδητότητα, φωτίστε την αλήθεια, αντικριστέ την πραγματική πηγή των χρόνιων ασθενειών σας. Ανακαλύψτε τι είναι πραγματικά δυνατό για τη θεραπεία τους.
Βασισμένο στο ομώνυμο επιτυχημένο ντοκιμαντέρ, το HEAL μας οδηγεί σε ένα μοναδικό ταξίδι μέσω του οποίου μαθαίνουμε πώς οι σκέψεις, οι πεποιθήσεις και τα συναισθήματά μας έχουν άμεσο και βαθύ αντίκτυπο στην υγεία μας αλλά και στη δυνατότητά μας να θεραπευτούμε. Συνδυάζοντας επιστημονικές έρευνες αιχμής, τη σοφία πανάρχαιων ιατρικών πρακτικών και μαρτυρίες από ειδικούς όπως οι Μαριάν Γουίλιαμσον, Μπρους Λίπτον, Ντιπάκ Τσόπρα, Τζο Ντισπένζα, Μπέρνι Σίγκελ, Ανίτα Μουρτζάνι, θα ανακαλύψετε ότι έχετε πολύ μεγαλύτερο έλεγχο στην υγεία και στη ζωή σας από ό,τι έχετε μάθει να πιστεύετε. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Ένα βιβλίο-σταθμός για το ταξίδι μας προς την ευεξία". (Μαρία Μενούνος, Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος και ηθοποιός)
"Μια συγκλονιστική εξερεύνηση στις ασυνείδητες θεραπευτικές δυνατότητες". (Δρ Χαμπίμπ Σαντέγκι, γιατρός, μελλοντολόγος και συγγραφέας του βιβλίου The Clarity Cleanse)
"Το HEAL θα διευρύνει τους ορίζοντές σας..." (Αλεχάντρο Γιουνγκέρ, γιατρός, συγγραφέας του best seller των New York Times, Clean)

Χαρακτηριστικά

Εκδότης
Πεδίο
Συγγραφέας
Kelly Noonan Gores
Διαστάσεις
14x21
Ημερομηνία Έκδοσης
2021
Δέσιμο
Σκληρό εξώφυλλο
Τιμή
Προσφορά
Σελίδες
250

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

isbn
9789606353109