• -15%
  • Νέο
4120219
search
  • 4120219

Rainbow Loom Beadmoji Deluxe (R0124)

50929
26,40 € 22,44 € Έκπτωση 15%
με ΦΠΑ
Σύντομη Περιγραφή:
Rainbow Loom Beadmoji Deluxe (R0124). BEADMOJI: DELUXE - Τα Beadmoji είναι μοναδικές χάντρες που διαθέτουν διασκεδαστικά μηνύματα και εικονίδια που σας επιτρέπουν να διακοσμήσετε τα λαστιχένια κοσμήματά σας με μια μεγάλη ποικιλία από μοντέρνα θέματα. Το Beadmoji διαθέτει τον νέο μας αργαλειό ταχύτητας με διπλό άγκιστρο, που σας επιτρέπει να δημιουργείτε βραχιόλια από καουτσούκ δύο φορές πιο γρήγορα. Δημιουργήστε το δικό σας στυλ αναμειγνύοντας και ταιριάζοντας τα λαστιχάκια σας με πάνω από 300 χάντρες για να διαλέξετε! Χάντρες σε δημοφιλή θέματα φιλικά προς τα παιδιά: Γλυκά, Παραμύθι, Καλά Vibes, Besties και Trendy. Χρησιμοποιήστε αυτές τις χαριτωμένες χάντρες για να δημιουργήσετε εκατοντάδες προσαρμόσιμα βραχιόλια για να τα κρατήσετε και να τα φορέσετε ή να τα μοιραστείτε με τους φίλους κ
Ποσότητα
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Rainbow Loom Beadmoji Deluxe (R0124). BEADMOJI: DELUXE - Τα Beadmoji είναι μοναδικές χάντρες που διαθέτουν διασκεδαστικά μηνύματα και εικονίδια που σας επιτρέπουν να διακοσμήσετε τα λαστιχένια κοσμήματά σας με μια μεγάλη ποικιλία από μοντέρνα θέματα. Το Beadmoji διαθέτει τον νέο μας αργαλειό ταχύτητας με διπλό άγκιστρο, που σας επιτρέπει να δημιουργείτε βραχιόλια από καουτσούκ δύο φορές πιο γρήγορα. Δημιουργήστε το δικό σας στυλ αναμειγνύοντας και ταιριάζοντας τα λαστιχάκια σας με πάνω από 300 χάντρες για να διαλέξετε! Χάντρες σε δημοφιλή θέματα φιλικά προς τα παιδιά: Γλυκά, Παραμύθι, Καλά Vibes, Besties και Trendy. Χρησιμοποιήστε αυτές τις χαριτωμένες χάντρες για να δημιουργήσετε εκατοντάδες προσαρμόσιμα βραχιόλια για να τα κρατήσετε και να τα φορέσετε ή να τα μοιραστείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας! Εύκολο στη χρήση και περιλαμβάνει όλα τα εργαλεία για να προσθέσετε τις χάντρες στα βραχιόλια σας καθώς και μια ποιοτική θήκη οργάνωσης για να αποθηκεύσεις λαστιχάκια, χάντρες, γάντζους και αργαλειούς.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΥΛ: Ο αργαλειός ταχύτητας θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε βραχιόλια και κοσμήματα που μπορείτε να διακοσμήσετε με χάντρες Beadmoji για να δημιουργήσετε έναν ατελείωτο αριθμό συνδυασμών!
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ & ICON BEADS που σας επιτρέπουν να πείτε την ιστορία σας με μια μεγάλη ποικιλία από μοντέρνα θέματα. Δημιουργήστε διασκεδαστικά και πρωτότυπα αξεσουάρ για εσάς και τους φίλους σας. Οι δημιουργίες Beadmoji κάνουν διασκεδαστικά δώρα για κοινή χρήση και ανταλλαγή!
ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ: Κάθε σετ Rainbow Loom Beadmoji περιλαμβάνει ένα σετ εύκολων οδηγιών για ώρες διασκέδασης χωρίς απογοητεύσεις!
ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Περιλαμβάνει:2.200 Bands, 240 Beadmoji Beads, 100 Spacers, 2 Beadmoji Hooks, 2 Speed Looms, 2 Dual Hooks, 50 C-Clips και Θήκη Αποθήκευσης.

Χαρακτηριστικά

Τιμή
Προσφορά
Εταιρεία
Rainbow Loom
Κωδικός Κατασκευαστή
R0124
Προτεινόμενη Ηλικία
άνω των 7 ετών

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

ean13
812317026327