• -25%
-1307122773
search
  • -1307122773

Απόκρυφοι κώδικες

26590
17,50 € 13,13 € Έκπτωση 25%
με ΦΠΑ
Σύντομη Περιγραφή:
Από τα τέλη του Σεπτεμβρίου (2014), υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την πορεία της συγγραφής του νέου μου μυθιστορήματος, που ήδη βρίσκεται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο.
Αυτή η ιστορία είναι μια φανταστική περιπέτεια, ένα έργο που χρονικά τρέχει στο κοντινό μέλλον και χαρακτηρίζεται από έντονη δράση και μυστήριο. Ένα περιεχόμενο που ο αναγνώστης θα ακολουθήσει το δρόμο της απαγορευμένης αρχαιολογίας, της προηγμένης τεχνολογίας, της μεταφυσικής, της συνωμοσίας και της εμφάνισης μυθικών οντοτήτων. Επίσης, σε αρκετά σημεία υπάρχει έντονο και το ερωτικό στοιχείο. Βέβαια, σε αυτό το ταξίδι κατά την πορεία του θα προστίθενται και καινούργια πράγματα στο σενάριο, που όπως είναι φυσικό δεν θα αποκαλύψω. Για την ιστορία ο κεντρικός ήρωας πρέπει να ταξιδεύσει σε διάφορα μέρη του κόσμου και σε δια
Ποσότητα
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Από τα τέλη του Σεπτεμβρίου (2014), υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την πορεία της συγγραφής του νέου μου μυθιστορήματος, που ήδη βρίσκεται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο.
Αυτή η ιστορία είναι μια φανταστική περιπέτεια, ένα έργο που χρονικά τρέχει στο κοντινό μέλλον και χαρακτηρίζεται από έντονη δράση και μυστήριο. Ένα περιεχόμενο που ο αναγνώστης θα ακολουθήσει το δρόμο της απαγορευμένης αρχαιολογίας, της προηγμένης τεχνολογίας, της μεταφυσικής, της συνωμοσίας και της εμφάνισης μυθικών οντοτήτων. Επίσης, σε αρκετά σημεία υπάρχει έντονο και το ερωτικό στοιχείο. Βέβαια, σε αυτό το ταξίδι κατά την πορεία του θα προστίθενται και καινούργια πράγματα στο σενάριο, που όπως είναι φυσικό δεν θα αποκαλύψω. Για την ιστορία ο κεντρικός ήρωας πρέπει να ταξιδεύσει σε διάφορα μέρη του κόσμου και σε διαφορετικές ηπείρους, για να βρει μία απάντηση. Εάν μπορεί να ανακαλύψει τους Απόκρυφους Κώδικες.

...Εκεί που η τεχνολογία της ανθρωπότητας φαίνεται να βαδίζει στην ασφάλεια που κατασκεύασε, κάποιοι άλλοι φιλοδοξούν να την ελέγξουν, αποκτώντας στα χέρια τους την απόλυτη δύναμη, μια δύναμη που φυλασσόταν για χιλιάδες χρόνια και ο Ρωμανός (κεντρικός ήρωας) έκανε ένα λάθος, έκλεψε το κλειδί...

Χαρακτηριστικά

Εκδότης
Ζάκανθα
Συγγραφέας
Διονύσιος-Ντένης Μαλαπέτσας
Ημερομηνία Έκδοσης
2019
Δέσιμο
Μαλακό εξώφυλλο
Τιμή
Προσφορά
Σελίδες
368